Zo gaan wij te werk

Elk uniek project start met een persoonlijk gesprek, waarbij jouw ideeën en wensen worden omgezet in een eerste ontwerp en een nauwkeurige offerte. Na dit gesprek verfijnen we samen het ontwerp in ons kantoor zodat het perfect jouw visie weerspiegelt.

Om een efficiënte installatie bij jou thuis te garanderen, wordt de uitvoering zorgvuldig voorbereid in ons atelier in Mol, door ons team van deskundige vakmensen.

Bij de plaatsing zorgen we niet alleen voor nauwkeurige afwerking, maar ook dat alles netjes en proper achterblijft – de puntjes op de i, zowel in design als in netheid.

Hier staan we voor

Persoonlijke aanpak
We luisteren aandachtig naar jouw ideeën, wensen en verwachtingen. We zijn transparant over wat haalbaar is. Ons eerlijk advies vertalen we in een offerte.
Bespreking ontwerp
Op ons kantoor overlopen we de offerte en bespreken we tot in detail het ontwerp van jouw project. Eventuele aanpassingen worden hier verder mee in verwerkt. Indien je dat wenst ontvang je een 3D-ontwerp.
Uitvoering
Om efficiëntie te garanderen en montagetijden te minimaliseren, wordt jouw project vooraf in ons atelier in Mol geassembleerd door onze ervaren vakmensen.

Onze maatmeesters in beeld

Tom Vreys

Zaakvoerder

Ben Reynkens

Kim Geuens

Ben jij een meester in maatwerk?

Op zoek naar een uitdagende carrière in maatwerk? Ontdek onze vacatures.

Koffie en kennis maken?

Wij delen graag onze passie en expertise. Neem contact op voor een kennismaking of meer informatie over onze diensten en hoe we kunnen helpen bij jouw project.