Zolderrenovatie in Balen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In Balen heeft Maatmeesters een ongebruikte opslagzolder omgetoverd tot een dynamische combinatie van een bureau en een speelkamer voor de kinderen. Deze transformatie toont aan hoe onbenutte ruimtes in huis met creativiteit en vakmanschap een nieuw doel kunnen krijgen.

Lees verderZolderrenovatie in Balen

Van garage tot bureau in Balen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

Voor deze woning in Balen toonden de eigenaars dat bijbouwen niet altijd de beste optie is. In plaats daarvan kozen ze ervoor om hun garage om te toveren tot een functionele bureauruimte met voldoende bergruimte, en Maatmeesters stond klaar om deze transformatie te realiseren.

Lees verderVan garage tot bureau in Balen

Poolhouse in Lommel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In Lommel zijn we gestart met een leeg canvas om een uniek poolhouse te creëren. Bij Maatmeesters geloven we in het bouwen van dromen, en dit project was geen uitzondering. Van de grondwerken tot de strakke afwerking binnenin, hebben we elk aspect met precisie en oog voor detail aangepakt.

Lees verderPoolhouse in Lommel

Badkamerrenovatie in Geel

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In een nieuwbouwwoning in Geel heeft Maatmeesters een casco badkamer omgetoverd tot een elegant en praktisch toevluchtsoord. Dit project toont aan hoe een basisruimte veranderd kan worden in een luxe badkamer, aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant.

Lees verderBadkamerrenovatie in Geel

Tuinkamer in Lanaken

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In Lanaken hebben we een opmerkelijke transformatie gerealiseerd. Een bescheiden tuinhuisje heeft plaatsgemaakt voor een moderne en stijlvolle tuinkamer. Dit project, gestart vanaf de basis, toont de vaardigheid van Maatmeesters in het creëren van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Lees verderTuinkamer in Lanaken

Tuinhuis uitbreiding in Mol

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

Deze familie in Mol besloot dat het tijd was voor verandering. Ze realiseerden zich dat hun tuinhuis niet langer voldeed aan hun opslagbehoeften, zelfs na meerdere opruimacties. Maatmeesters werd benaderd om een oplossing te bieden die niet alleen functioneel was, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Lees verderTuinhuis uitbreiding in Mol

Outdoor lounge in Mol

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:

In Mol hebben klanten die veel waarde hechten aan hun tuin, Maatmeesters ingeschakeld om hun droom van een perfecte ontspanningsplek te realiseren. Na de aanleg van een vijver en terras, voelde de tuin nog steeds niet compleet. Onze missie was om een lounge te creëren die niet alleen een plek van rust bood, maar ook een bron van energie zou zijn, naadloos aansluitend bij het bestaande terras en de vijver.

Lees verderOutdoor lounge in Mol