Badkamerrenovatie in Balen

Voor de volledige badkamerrenovatie in Balen hebben we de oude badkamer en vloer volledig uitgebroken om een frisse, moderne ruimte te creëren onder een uitdagend hellend dak. De renovatie omvatte het behouden van het hoekbad, het toevoegen van een inloopdouche, en het slim herpositioneren van het toilet voor optimale ruimtebenutting.

Voor en na

badkamerrenovatie Balen
badkamerrenovatie Balen

Innovatief ontwerp en functionaliteit in een beperkte ruimte

In deze badkamer in Balen hebben we het toilet strategisch verplaatst om ruimte te maken voor een breed badmeubel, waarbij de afvoerbuis onopvallend geïntegreerd werd. Een doorloopdouche is geïnstalleerd langs de lengte van de kamer, en naast het hoekbad is een extra opbergkast toegevoegd. Na het aanpassen van de leidingen zijn gyproc wanden en een verlaagd plafond geïnstalleerd voor nieuwe LED-spotjes en de integratie van een vernieuwde rolluikkast.

De vloertegels zijn creatief doorgetrokken achter het hoekbad. Afwerkingen omvatten een composieten tablet van ‘Belgian Blue’ met ‘Velvet’ afwerking en een moderne cover over de oude radiator, waardoor deze een nieuwe uitstraling kreeg. Alles werd afgerond met een verse laag verf, wat de ruimte een frisse en eigentijdse look geeft.

Badkamerrenovatie Balen

Droom jij van een badkamer op maat?

Ontdek hoe Maatmeesters jouw badkamervisie tot leven brengt met maatwerk dat luxe en functionaliteit perfect combineert. Neem vandaag nog contact op!