Badkamerrenovatie in Mol

Klaar voor een make-over die jouw verwachtingen overtreft? Bij deze verbouwing hebben we echt alles uit de kast gehaald. We startten met een volledige uitbraak van de oude badkamer en vloer, waardoor we met een schone lei konden beginnen. Ondanks de uitdagingen van een kleine ruimte onder een schuin dak, wilde de klant het allemaal: een ligbad, een inloopdouche, een modern toilet, een stijlvol badmeubel én handige opbergkasten. Kijk hoe we deze complexe puzzel hebben opgelost en laat je inspireren voor jouw eigen ruimte!
badkamerrenovatie Mol

Voor en na

badkamerrenovatie Mol

Vakkundige uitvoering van een sfeervolle badkamer

Bij het ontwerpen van deze compacte ruimte zijn we gestart met de integratie van de douche, omdat deze het meeste plaats inneemt. De renovatie begon met de aanleg van nieuwe vloer- en tegelwerken. Hierna volgde de installatie van het bad, de kasten en het toilet. Tot slot hebben we alles een frisse schilderbeurt gegeven.

Speciale aandacht ging uit naar de verlichting. We plaatsten een spiegel tussen het bad en de douche om de ruimte optisch te vergroten en voorzagen deze van sfeerverlichting. Ook hebben we RGB LED-verlichting onder het bad en de bergkasten geïnstalleerd, waarvan de kleur en lichtsterkte volledig aanpasbaar zijn voor de perfecte sfeer.

badkamerrenovatie Mol

Droom jij van een badkamer op maat?

Ontdek hoe Maatmeesters jouw badkamervisie tot leven brengt met maatwerk dat luxe en functionaliteit perfect combineert. Neem vandaag nog contact op!