Complete badkamerrenovatie in Mol

We startten met het volledig strippen van de oude badkamer en vloer om ruimte te maken voor een fris nieuw ontwerp. De klant koos ervoor het ligbad te verwijderen ten gunste van een ruime inloopdouche, een groot badmeubel, en extra opbergkasten, terwijl het bestaande toilet behouden bleef. Er werd ook een comfortabel zitgedeelte gecreëerd, perfect voor een ontspannen moment in deze geheel vernieuwde ruimte. Ontdek hoe deze renovatie zorgvuldig is uitgevoerd om aan alle wensen van de klant te voldoen.
Complete badkamerrenovatie

Voor en na

Complete badkamerrenovatie
Complete badkamerrenovatie

Verbluffende transformatie van deze stijlvolle badkamer

In het herontwerp van deze badkamer in Mol is het badmeubel strategisch geplaatst tegen de lange muur met het raam, wat extra ruimte bood voor de inloopdouche, terwijl de positie van het toilet ongewijzigd is gebleven. De wandafwerking omvat een combinatie van ‘Dumawall White Marble’ panelen en ‘Mortex’ pleistertechniek, wat een strak en modern uiterlijk geeft aan de ruimte.

Wat betreft de verwarming is er een extra badkamerradiator nabij de douche geïnstalleerd. Dit was mogelijk door het halfhoge muurtje van het toilet af te breken en opnieuw op te bouwen uit gyproc, waardoor binnenin een valse ruimte ontstond.

Complete badkamerrenovatie

Droom jij van een badkamer op maat?

Ontdek hoe Maatmeesters jouw badkamervisie tot leven brengt met maatwerk dat luxe en functionaliteit perfect combineert. Neem vandaag nog contact op!