Keukenrenovatie Hechtel-Eksel

Voor ons project in Hechtel-Eksel, hebben we een volledige keukenrenovatie uitgevoerd. We begonnen met het grondig verwijderen van de oude keuken en de complete vloer, waarmee we de basis legden voor een geheel nieuwe en moderne keukenruimte. Deze transformatie belooft niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een functionelere indeling die past bij de hedendaagse behoeften van koken en samen zijn. Ontdek hoe we deze ruimte hebben omgetoverd tot een hart van het huis waar stijl en praktisch gemak samenkomen.
Keukenrenovatie in Hechtel-Eksel

Voor en na

Moderne keukenrenovatie in Hechtel-Eksel

In de keukenrenovatie in Hechtel-Eksel hebben we een volledig nieuw gyprocplafond geïnstalleerd, dat specifiek boven het keukeneiland lager is gemaakt om de integratie van een dampkap mogelijk te maken. Dit nieuwe plafond faciliteert ook een geavanceerd verlichtingssysteem, verdeeld in twee zones met spotjes en een afzonderlijke zone boven de keukentafel, waarbij de afvoerbuis van de dampkap netjes in het valse plafond is verwerkt. De vloer is volledig vervangen door keramische tegels met een parketlook van 122×22 cm. De plaatsing van de keuken volgt het ontwerp van een onconventioneel gevormd eiland, ontworpen om ruimte te bieden voor twee krukken, ideaal voor een ontbijtplek aan het eiland.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je graag bespreken hoe we jouw project kunnen realiseren? Neem vandaag nog contact op en start jouw eigen keukenrenovatie.