Keukenrenovatie Mol

Ontdek de indrukwekkende transformatie van een keuken in Mol, waarbij we een volledige renovatie hebben uitgevoerd. We begonnen met het volledig verwijderen van de oude keuken en vloer, waardoor een blanco canvas ontstond voor de creatie van een moderne en functionele keukenruimte. Stap binnen in dit vernieuwde hart van het huis, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om stijl en gebruiksgemak perfect te combineren.

Voor en na

Keuken Mol

Keukenrenovatie Mol

Voor deze keukenrenovatie hebben we een volledig nieuw gyprocplafond geplaatst, speciaal verlaagd boven het eiland voor de integratie van een dampkap. Dit nieuwe plafond ondersteunt een geavanceerde verlichtingsindeling met twee zones van spotjes en een aparte zone boven de keukentafel, waarbij de afvoerbuis van de dampkap netjes verborgen is in het valse plafond. De vloer is volledig vernieuwd met keramische tegels van 60×60 cm. Ook de keuken is volgens ontwerp geïnstalleerd, inclusief een speciale spatwand afgewerkt met Mortex pleistertechniek voor een unieke uitstraling.

Keukenrenovatie Mol

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je graag bespreken hoe we jouw project kunnen realiseren? Neem vandaag nog contact op en start jouw eigen keukenrenovatie.