Outdoor lounge in Mol

In Mol hebben klanten die veel waarde hechten aan hun tuin, Maatmeesters ingeschakeld om hun droom van een perfecte ontspanningsplek te realiseren. Na de aanleg van een vijver en terras, voelde de tuin nog steeds niet compleet. Onze missie was om een lounge te creëren die niet alleen een plek van rust bood, maar ook een bron van energie zou zijn, naadloos aansluitend bij het bestaande terras en de vijver.
Outdoor Lounge in Mol door Maatmeesters

Voor en na

Outdoor Lounge in Mol door Maatmeesters
Outdoor Lounge in Mol door Maatmeesters

Ontwerp en plaatsing van een harmonieuze buitenlounge

Bij het ontwerp van deze lounge stond het creëren van harmonie met de bestaande tuinelementen voorop. Maatmeesters nam zowel het ontwerp als de volledige realisatie op zich. Dit omvatte de bouw van een houten constructie, het plaatsen van tegels, bijbehorend metselwerk en het aanleggen van de nodige elektriciteit. Ook zorgden we voor comfortabele zitbanken en praktische zonnewering.

Het resultaat is een buitenruimte die optimaal benut wordt, waardoor het er zowel overdag als ’s avonds heerlijk toeven is, of u nu alleen bent of in het gezelschap van vrienden. Deze lounge is de perfecte aanvulling op de tuin, waardoor deze niet alleen mooier, maar ook functioneler is geworden.

Outdoor Lounge in Mol door Maatmeesters

Wil jij ook een gezellige outdoor lounge?

Wil je graag bespreken hoe we jouw project kunnen realiseren? Laten we een persoonlijk gesprek inplannen om samen jouw droom waar te maken!