Poolhouse in Lommel

In Lommel zijn we gestart met een leeg canvas om een uniek poolhouse te creëren. Bij Maatmeesters geloven we in het bouwen van dromen, en dit project was geen uitzondering. Van de grondwerken tot de strakke afwerking binnenin, hebben we elk aspect met precisie en oog voor detail aangepakt.
Poolhouse in Lommel door Maatmeesters

Voor en na

Poolhouse in Lommel door Maatmeesters
Poolhouse in Lommel door Maatmeesters

Een poolhouse van ontwerp tot realisatie

Bij dit project begonnen we met een leeg canvas en bouwden we alles op vanaf nul. Ons team heeft vakwerk geleverd van grondwerken tot de strakke afwerking binnenin het poolhouse. Met oog voor detail en functionaliteit hebben we een poolhouse gecreëerd dat zowel luxe als comfort ademt.

Het begon met de prefab constructie in onze eigen atelier, waar we ijzeren frames hebben vervaardigd om de grote glazen schuiframen en luifel te ondersteunen. De grondwerken omvatten het verwijderen van een oud werkhuisje, het leggen van een nieuwe vloer en het aansluiten van nutsvoorzieningen.

Binnenin is het poolhouse voorzien van een complete kitchenette, een sfeervolle gashaard, een toilet, en strakke wand- en plafondafwerking. De buitenkant is afgewerkt met matte zwarte Trespa panelen, een prachtig terras en een verzorgd grasveld. De toegang is verstevigd met grindmatten voor een gemakkelijke toegang, ook voor rolstoelgebruikers.

Poolhouse in Lommel door Maatmeesters, 3D tekening

Koffie en kennis maken?

Ben jij geïnspireerd geraakt door dit prachtige poolhouse project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Maatmeesters jouw droom van een luxe poolhouse kan waarmaken. Samen creëren we jouw ideale buitenruimte!