Complete renovatie van de wasplaats

Ontdek hoe we een wasplaats in Mol volledig hebben getransformeerd om niet alleen praktischer, maar ook gastvrijer te zijn. Door de smalle gang te openen en te integreren met de wasplaats, hebben we een ruime en multifunctionele ruimte gecreëerd die ook een toilet en douche omvat, ideaal voor gebruik na het tuinieren of andere buitenactiviteiten.
Renovatie van wasplaats

Voor en na

Renovatie van wasplaats

Innovatieve oplossingen voor een functionele wasplaats

Deze renovatie in Mol betrof de transformatie van een smalle gang en een bestaande wasplaats in een moderne, multifunctionele ruimte. Door een deel van de muur af te breken, hebben we een open toegang gecreëerd tot de nieuwe wasplaats, met aan de ene kant een douche en aan de andere kant een toilet, visueel afgescheiden voor privacy.

De machines zijn verhoogd geplaatst met onderliggende lades voor opslag en een speciaal plateau voor wasmanden. De ruimte is uitgerust met een vocht- en schimmelbestendige “Coretec” vloer en de wanden zijn afgewerkt met keramische tegels en lambrisering. De verouderde radiator is vervangen door een moderner model, wat de functionaliteit en esthetiek van de ruimte versterkt.

Renovatie van wasplaats

Start jouw project vandaag!

Ontdek hoe Maatmeesters jouw maatwerk tot leven brengt. Neem vandaag nog contact op!