Tuinkamer met sauna in Mol

Dit project toont de verbluffende transformatie van een lege ruimte naar een luxe tuinkamer met sauna. Ontdek hoe Maatmeesters deze ruimte tot leven heeft gebracht.
Tuinkamer met sauna door Maatmeesters

Voor en na

Tuinkamer met sauna door Maatmeesters
Tuinkamer met sauna door Maatmeesters

Van een lege ruimte naar luxe tuinkamer

Bij dit project begonnen we volledig vanaf nul. De grondwerken omvatten ondergrondse nutsvoorzieningen zoals water, elektriciteit, netwerkkabels en regenwater- en sanitaire afvoeraansluitingen. Vervolgens legden we stabilisatie, chape en een stevige fundering aan. Deze stapsgewijze aanpak vormt de kern van de verandering die deze ruimte heeft ondergaan.

Binnenin de tuinkamer is de afwerking met zorg uitgevoerd. Gyproc Habito Hydro-platen, speciaal ontworpen voor buitentoepassingen, werden gebruikt voor de binnenwanden. De vloer is bedekt met duurzame terrastegels die naadloos doorlopen vanaf het aangrenzende terras. Een standaard kitchenette met spoelbak en ijskastje voegt functionaliteit toe aan de ruimte.

En dan is er de sauna, het pronkstuk van deze tuinkamer. Volledig op maat gemaakt en voorzien van extra lange zit- en ligbanken, vervaardigd uit hoogwaardig ‘Abachi hout’. De elektrische installatie werd aangepast naar 380V om voldoende vermogen te leveren voor de saunakachel.

Tuinkamer met sauna door Maatmeesters

Creëer jouw eigen luxe tuinkamer

Laat Maatmeesters jou helpen jouw ideale tuinkamer te realiseren. Jouw ideeën gecombineerd met onze expertise zorgt voor een verbluffend resultaat.