Zolderrenovatie in Balen

In Balen heeft Maatmeesters een ongebruikte opslagzolder omgetoverd tot een dynamische combinatie van een bureau en een speelkamer voor de kinderen. Deze transformatie toont aan hoe onbenutte ruimtes in huis met creativiteit en vakmanschap een nieuw doel kunnen krijgen.
Zolderrenovatie in Lanaken

Voor en na

Zolderruimte voor de renovatie door Maatmeesters
Zolderrenovatie in Lanaken

Functionele zolderrenovatie

Het project begon met het installeren van een Velux venster, waardoor de zolder een lichte en luchtige ruimte werd. Vervolgens creëerden we twee afzonderlijke kamers door gyproc wanden te plaatsen rond de trap en aan beide uiteinden van de zolder. De schuine dakhelling kreeg een nette afwerking met plafondpanelen, wat zorgde voor een strak en afgewerkt uiterlijk.

We hebben het project afgerond door op maat gemaakte kasten te installeren, wat de ruimtes zowel praktisch als stijlvol maakte. Als finishing touch werd de betonnen trap voorzien van tredecovers voor een naadloze en aantrekkelijke uitstraling.

Zolderrenovatie in Lanaken

Droom jij van een nieuwe leefruimte op jouw zolder?

Laat Maatmeesters jouw zolder transformeren tot een prachtige en multifunctionele ruimte. Neem contact op voor een op maat gemaakt ontwerp dat aan al jouw wensen voldoet!