Zolderrenovatie in Mol

Bekijk ons proces van deze prachtige zolderrenovatie in Mol, waar we vanaf nul zijn begonnen om een beperkte en ongebruikte ruimte onder een hellend dak om te vormen tot een multifunctionele leefruimte. Deze transformatie omvatte het vergroten van de trapopening en het nauwkeurig indelen van de ruimte om zowel een slaapgedeelte als een gecombineerde bureau- en speelhoek te realiseren.

Voor en na

Zolderrenovatie Mol
Zolderrenovatie Mol

Innovatief ontwerp en functionaliteit voor deze zolderrenovatie

Deze zolderrenovatie in Mol startte met het uitbreiden van het bestaande zoldergat, inclusief structurele aanpassingen aan de betonwelfsels, om een nieuwe, bredere toegang tot de zolder te creëren. We hebben een houten trap geïnstalleerd met “Maestro Gris” trededekking en een zwarte railing. Aangevuld met een scheidingswand voor akoestische isolatie tussen de dressing en de trap. Er werden twee Velux vensters geplaatst om natuurlijk licht binnen te brengen.

De vloer is voorzien van klik-laminaat voor extra isolatie en comfort. Daarnaast hebben we een airco vloermodel geïnstalleerd en diverse kasten, een bureau met ladeblok, en een zitbankje onder de Velux voor extra opbergruimte en comfort. De verlichting in de zolderruimte is zorgvuldig gepland met dimbare LED-spots en tredeverlichting, waardoor de ruimte zowel functioneel als sfeervol is.

Zolderrenovatie Mol

Droom jij van een nieuwe leefruimte op jouw zolder?

Laat Maatmeesters jouw zolder transformeren tot een prachtige en multifunctionele ruimte. Neem contact op voor een op maat gemaakt ontwerp dat aan al jouw wensen voldoet!