Badkamerrenovatie in Balen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor de volledige badkamerrenovatie in Balen hebben we de oude badkamer en vloer volledig uitgebroken om een frisse, moderne ruimte te creëren onder een uitdagend hellend dak. De renovatie omvatte het behouden van het hoekbad, het toevoegen van een inloopdouche, en het slim herpositioneren van het toilet voor optimale ruimtebenutting.

Lees verderBadkamerrenovatie in Balen

Zolderrenovatie in Mol

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Bekijk ons proces van deze prachtige zolderrenovatie in Mol, waar we vanaf nul zijn begonnen om een beperkte en ongebruikte ruimte onder een hellend dak om te vormen tot een multifunctionele leefruimte. Deze transformatie omvatte het vergroten van de trapopening en het nauwkeurig indelen van de ruimte om zowel een slaapgedeelte als een gecombineerde bureau- en speelhoek te realiseren.

Lees verderZolderrenovatie in Mol

Complete renovatie van de wasplaats

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Ontdek hoe we een wasplaats in Mol volledig hebben getransformeerd om niet alleen praktischer, maar ook gastvrijer te zijn. Door de smalle gang te openen en te integreren met de wasplaats, hebben we een ruime en multifunctionele ruimte gecreëerd die ook een toilet en douche omvat, ideaal voor gebruik na het tuinieren of andere buitenactiviteiten.

Lees verderComplete renovatie van de wasplaats

Kastenwand Mol

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Wij hebben een naadloze kastenwand gecreëerd, perfect afgestemd op de integratie van een pelletkachel. Dit project combineert functionaliteit met esthetiek, waarbij de kastenwand niet alleen dient als opbergruimte, maar ook als een stijlvolle showcase met ingebouwde verlichting en speciale accenten die de ruimte verrijken.

Lees verderKastenwand Mol

Elegante vitrinekast met verlichting

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Ontdek de verfijning van onze nieuwste vitrinekast in Mol, die functionaliteit met esthetiek naadloos combineert. Deze hoge vitrinekast kenmerkt zich door dichte units onderaan, voorzien van praktische leggers, en elegante frontdeuren met matzwarte profielen en geavanceerde ‘zacht sluitende’ scharnieren.

Lees verderElegante vitrinekast met verlichting

Dressing Olmen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor ons deze dressing in Olmen hebben we een lange smalle ruimte naast de slaapkamer getransformeerd in een stijlvolle open dressing. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, hebben we aan beide zijden van de kamer maatkasten geplaatst. Aan de linkerzijde kozen we voor hoge wandkasten. Dit project combineert functionaliteit met een naadloze esthetiek, perfect afgestemd op de behoeften en stijl van de gebruiker.

Lees verderDressing Olmen

Multifunctionele ruimte in Balen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor dit project in Balen mochten we 'all out' gaan. We hebben een lege ruimte volledig omgetoverd tot een gecombineerde dressing, bureau en bergruimte. Bij dit project was het belangrijk om functionaliteit met stijl te verenigen. Er is een uitschuifbaar bureau geïntegreerd voor flexibel werken en een aparte, kleine opslagruimte voor extra berging. Het design werd compleet gemaakt met de toevoeging van een organische spiegel en warme accenten, die een huiselijke sfeer creëren in deze multifunctionele ruimte.

Lees verderMultifunctionele ruimte in Balen

Dressing Balen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Zie hier ons project in Balen, waar we een elegante, gesloten dressing hebben gecreëerd, compleet met een centraal eiland. Dit zorgvuldig ontworpen dressingruimte biedt niet alleen uitgebreide opbergruimte, maar ook een stijlvol eiland dat fungeert als het perfecte middelpunt voor het selecteren en organiseren van kleding en accessoires. Ervaar hoe deze luxe toevoeging aan uw huis het dagelijks leven zowel verfraait als vereenvoudigt.

Lees verderDressing Balen

Keukenrenovatie Mol

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Ontdek de indrukwekkende transformatie van een keuken in Mol, waarbij we een volledige renovatie hebben uitgevoerd. We begonnen met het volledig verwijderen van de oude keuken en vloer, waardoor een blanco canvas ontstond voor de creatie van een moderne en functionele keukenruimte. Stap binnen in dit vernieuwde hart van het huis, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om stijl en gebruiksgemak perfect te combineren.

Lees verderKeukenrenovatie Mol

Keukenrenovatie Hechtel-Eksel

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor ons project in Hechtel-Eksel, hebben we een volledige keukenrenovatie uitgevoerd. We begonnen met het grondig verwijderen van de oude keuken en de complete vloer, waarmee we de basis legden voor een geheel nieuwe en moderne keukenruimte. Deze transformatie belooft niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een functionelere indeling die past bij de hedendaagse behoeften van koken en samen zijn. Ontdek hoe we deze ruimte hebben omgetoverd tot een hart van het huis waar stijl en praktisch gemak samenkomen.

Lees verderKeukenrenovatie Hechtel-Eksel