Badkamerrenovatie in Balen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor de volledige badkamerrenovatie in Balen hebben we de oude badkamer en vloer volledig uitgebroken om een frisse, moderne ruimte te creëren onder een uitdagend hellend dak. De renovatie omvatte het behouden van het hoekbad, het toevoegen van een inloopdouche, en het slim herpositioneren van het toilet voor optimale ruimtebenutting.

Lees verderBadkamerrenovatie in Balen

Multifunctionele ruimte in Balen

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Voor dit project in Balen mochten we 'all out' gaan. We hebben een lege ruimte volledig omgetoverd tot een gecombineerde dressing, bureau en bergruimte. Bij dit project was het belangrijk om functionaliteit met stijl te verenigen. Er is een uitschuifbaar bureau geïntegreerd voor flexibel werken en een aparte, kleine opslagruimte voor extra berging. Het design werd compleet gemaakt met de toevoeging van een organische spiegel en warme accenten, die een huiselijke sfeer creëren in deze multifunctionele ruimte.

Lees verderMultifunctionele ruimte in Balen

Keukenrenovatie Mol

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Ontdek de indrukwekkende transformatie van een keuken in Mol, waarbij we een volledige renovatie hebben uitgevoerd. We begonnen met het volledig verwijderen van de oude keuken en vloer, waardoor een blanco canvas ontstond voor de creatie van een moderne en functionele keukenruimte. Stap binnen in dit vernieuwde hart van het huis, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om stijl en gebruiksgemak perfect te combineren.

Lees verderKeukenrenovatie Mol

Badkamerrenovatie in Mol

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

Klaar voor een make-over die jouw verwachtingen overtreft? Bij deze verbouwing hebben we echt alles uit de kast gehaald. We startten met een volledige uitbraak van de oude badkamer en vloer, waardoor we met een schone lei konden beginnen. Ondanks de uitdagingen van een kleine ruimte onder een schuin dak, wilde de klant het allemaal: een ligbad, een inloopdouche, een modern toilet, een stijlvol badmeubel én handige opbergkasten. Kijk hoe we deze complexe puzzel hebben opgelost en laat je inspireren voor jouw eigen ruimte!

Lees verderBadkamerrenovatie in Mol

Badkamerrenovatie in Geel

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

In een nieuwbouwwoning in Geel heeft Maatmeesters een casco badkamer omgetoverd tot een elegant en praktisch toevluchtsoord. Dit project toont aan hoe een basisruimte veranderd kan worden in een luxe badkamer, aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant.

Lees verderBadkamerrenovatie in Geel

Tuinkamer in Lanaken

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:

In Lanaken hebben we een opmerkelijke transformatie gerealiseerd. Een bescheiden tuinhuisje heeft plaatsgemaakt voor een moderne en stijlvolle tuinkamer. Dit project, gestart vanaf de basis, toont de vaardigheid van Maatmeesters in het creëren van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Lees verderTuinkamer in Lanaken